loading...

جراح اسلیو 07

slavesurgeon071926
بازدید : 149
شنبه 11 تير 1401 زمان : 7:22

م،ار مهم برای سمت قلب است. وجود سطح بالای تری گلیسیرید در خون میتواند خطر ابتلا به بیماریهای قلبی را افزایش دهد. اما همان شیوه زندگی که سلامت کلی را ارتقا میدهد، میتواند به کاهشتری گلیسیرید نیز کمک کند. تری گلیسیرید چیست؟ تری گلیسیرید نوعی چربی (لیپید) است که در خون شما یافت میشود. وقتی غذا میخورید، بدن شما کالری مورد نیاز خود را بلافاصله بهتری گلیسیرید تبدیل میکند. تری گلیسیریدها در سلولهای چربی شما ذخیره میشوند. بعدها، هورمونهاتری گلیسیرید را برای انرژی بین وعدههای غذایی آزاد میکنند. اگر به طور منظم کالری بیشتری از آنچه میسوزانید، به ویژه از غذاهای حاوی کربوهیدرات بالا، مصرف کنید، ممکن استتری گلیسیرید بالا (هیپرتری گلیسیریدمی) داشته باشید. پزشک معمولاًتری گلیسیرید بالا را به عنوان بخشی از آزمایش کلسترول، که گاهی اوقات به آن پانل چربی یا مشخصات لیپید میگویند، بررسی میکند. برای اندازهگیری دقیقتری گلیسیرید باید قبل از خونگیری روزه بگیرید. تفاوت بینتری گلیسیرید و کلسترول چیست؟ تری گلیسیریدها کالریهای بلااستفاده را ذخیره میکنند و انرژی بدن شما را تامین میکنند. کلسترول برای ساختن سلولها و هورمونهای خاص استفاده میشود. چرا تری گلیسیرید بالا اهمیت دارد؟ چنین تاثیری بر روی روده میتواند منجر به یبوست و نفخ شود. سطح پایین پتاسیم میتواند بر سایر ماهیچههای بدن ازجمله عضلات بازوها و پاها تاثیر بگذارد. این مسئله میتواند منجر به ضعف عمومی بدن و گرفتگی عضلات شود. ما کمی پتاسیم را در هنگام تعریق از دست میدهیم. به همین دلیل است که تعریق شدید ناشی از فعالیت بدنی سنگین یا ماندن در هوای گرم در اغلب موارد منجر به ضعف بدن یا گرفتگی عضلات میشود. پتاسیم یک ماده مغذی ضروری برای بدن است که در تمام سلولها و بافتهای بدن یافت میشود. وقتی سطح پتاسیم بدن کاهش پیدا میکند این مسئله میتواند بر بسیاری از عملکردهای بدن بهشدت تاثیر بگذارد و درنهایت، منجر به سطح پایین انرژی و خستگی جسمی و روانی شود. سطح پایین پتاسیم میتواند باعث افزایش فشارخون شود. این مسئله بهخصوص در افرادی اتفاق میافتد که نمک یا سدیم زیادی مصرف میکنند. پتاسیم نقش بسیار مهمی در آرامش رگهای خونی دارد و به همین دلیل به کاهش فشارخون نیز کمک میکند. از سوی دیگر، پتاسیم به تعادل سطح سدیم در بدن کمک میکند. رژیم غذایی سرشار از سدیم یکی از دلایل رایج فشارخون بالاست. از خوردن کلوچه، کیک، شیرینی، فرآورده های لبنی پرچرب، روغن خرما، روغن نارگیل، روغن های حیوانی، روغن جامد، چیپس، پفک، غذاهای فست فودی، جگر سیاه، مغز، سیرابی و قلوه، زرده تخم مرغ، میگو، خرچنگ و صدف پرهیز کنید. روغن های جامد مصرفی روزانه تان را با روغن های زیتون، آفتاب گردان، سویا و بادام زمینی جایگزین کنید. مبتلایان به کلسترول خون بالا و بیماران قلبی نباید روغن نارگیل و روغن پالم (نخل) مصرف کنند. طبق تحقیقات انجام شده؛ چای سبز دم شده سرشار از کاتچین ها، خانواده فلاونوئیدهاست که احتمال میرود وجود همین ماده مانع تولید کلسترول و جذب آن شود. سیر خام یا کمی پخته شده، یک ضد کلسترول قوی است. یک تا دو حبه سیردر روز علاوه بر چربی، در میزان فشار خون نیز سودمند است. مصرف سبزی و یا سالاد (تهیه شده با هویج فراوان و یک قاشق غذاخوری روغن زیتون) در کنار غذا فراموش نشود. برای دریافت رژیم غذایی کلیک کنید. ۱ سیب سبز 7 ــ سرگیجه و گاهی وزوز گوش توت قرمز، سفید یا سیاه مواد آرایشی تحریک کننده پوست یک عدد پرتقال متوسط کاهش غیر طبیعی تعداد پلاکتهای خون داشتن سابقه ژنتیکی به علاوه یاد بگیرید قبل از سفر چند جمله کلیدی را به زبان انگلیسی که زبان بینالمللی است و میتواند موقع اورژانس یاریتان کند به خاطر بسپارید؛ جملاتی مانند «من دیابت دارم» یا «لطفا به من قند بدهید». 15- اصول نگهداری انسولین از نکاتی است که باید بدانید. انسولین چه ویال شکل باشد، چه قلم انسولین، تا یک ماه میتوان آن را در دمای طبیعی اتاق نگه داشت. در مسافرت به مناطق معتدل لازم نیست شیشه انسولین را در فلاسک یخ نگه داشت. فقط باید از قراردادن آن در معرض نور مستقیم آفتاب (پشت شیشه اتومبیل یا کنار پنجره آفتابگیر) خودداری کرد. بهتر است آن را داخل کیف دستی یا فضای اتاق محل اقامت قرار دهید. انسولین را نباید به قسمت بار اتوبوس یا هواپیما بدهید. 16- لازم است انسولین فاسد را تشخیص دهید. در این حالت، نوع شفاف آن که کریستال رگولار است به صورت کدر درمیآید و نوع شیریرنگ آن که انسولین MPH است به صورت دانهدانه به دیوارههای شیشهای میچسبد. اگر هم ویال در معرض نور خورشید باشد، قهوهای رنگ میشود که نشاندهنده فساد آن است. البته بهتر است با گذشت زمان، مصرف گوشت را کاهش داده و آن را با مصرف حبوبات بیشتر جایگزین کنید. چربی خوب، چربی بد! حتی در سرزمین جادویی مواد غذایی نیز، چربیها یکسان به وجود نیامدند. چرا که در حقیقت بعضی از چربیها مضر و برخی دیگر برای ما مفید هستند. به دلیل آنکه سوزاندن چربی آرامتر انجام میشود، افراد برای مدت طولانیتری احساس سیری میکنند. در نتیجه از استفاده از چربیهای ترانس (چربی اشباع نشده) خودداری کنید و به جای آن، چربیهای سالم مانند روغن زیتون یا آووکادو مصرف کنید. یکی از روشهای موثر در جداسازی چربی مضر این است که قفسهای در یخچال خود را خالی و پاک کرده و آن را به نگهداری از قوطیهای شامل زیتون، رب کاری، گوجه فرنگی خشک شده و… اختصاص دهید. بعد از خنک شدن، چربی در بالای قوطی جمع میشود و به راحتی میتوانید آن را جدا کنید. کربوهیدرات ها: کربوهیدراتهای تصفیه شده که برای از بین بردن سبوس و میکروبها تحت پردازش قرار گرفتند و در شیرینی و پاستا و غلات یافت میشوند، حس گرسنگی در انسان ایجاد میکنند. از جمله این عملکردها می توان به تولید هورمون، هضم غذا و تولید ویتامین D است. کلسترول از طریق غذا نیز وارد بدن می شود. کل کلسترول مورد نیاز توسط بدن تولید می شود. به همین دلیل بر اساس توصیه مرکز کنترل و پیشیگیری از بیماری ها (CDC) سعی کنید کلسترول غذایی خود را تا حد ممکن کم کنید. کلسترول دو نوع اصلی LDL (کلسترول بد) و HDL (کلسترول خوب) دارد. تری گلیسیرید نوعی چربی یا لیپید موجود در خون است. بر اساس اعلام انجمن قلب آمریکا (AHA)، تری گلیسیرید متداول ترین نوع چربی در بدن است که انرژی اضافی دریافتی از مواد غذایی را ذخیره می کند. محدوده تری گلیسیرید چیست؟ برای بررسی تری گلیسیرید باید از آزمایش خون استفاده کرد. یکی از نتایجی که در آزمایش خون نشان داده می شود میزان تری گلیسیرید بدن است که به طور کلی بر اساس میلی گرم در دسی لیتر اندازه گیری می شود. زنان پیش از یائسگی، غلظت کلسترول کمتری نسبت به مردان همسن خود دارند. ۱- احساس سنگینی، خستگی یا کوفتگی در بدن. ۳- سوزش و احساس افزایش حرارت نقاط مختلف بدن به خصوص کف پا که معمولاً در شب تشدید می شود. ۴- دردهای نسبتاً مقاوم به درمان در ناحیه ساق و کف پا(و گاهی هم در سایر نواحی بدن). ۵- سردردهایی که معمولاً به صورت سنگینی سر خودنمایی می کند. ۶- خشکی و یا تلخی دهان. ۷- سرگیجه و گاهی وزوزگوش. ۸- سردرد، سرگیجه، سنگینی، خواب آلودگی، طپش قلب و علایمی از این دست، پس از مصرف غذاهای چرب؛ و تسکین این علایم با مصرف موادی مثل آبغوره، آبلیمو یا سرکه. ۹- افزایش تعریق بدن. ۱۰- ورم و پف کردن صورت. نکته: ذکر علایم فوق به این معنا نیست که تمام کسانی که دچار افزایش چربی خون می شوند همه علایم فوق را بروز می دهند؛ بلکه اغلب، تنها بعضی از علایم را دارند.

کلسترول یک نوع از چربی خون است که مومی شکل است (3)
نظرات این مطلب

تعداد صفحات : 0

آرشیو
آمار سایت
  • کل مطالب : <-BlogPostsCount->
  • کل نظرات : <-BlogCommentsCount->
  • افراد آنلاین : <-OnlineVisitors->
  • تعداد اعضا : <-BlogUsersCount->
  • بازدید امروز : <-TodayVisits->
  • بازدید کننده امروز : <-TodayVisitors->
  • باردید دیروز : <-YesterdayVisits->
  • بازدید کننده دیروز : <-YesterdayVisitors->
  • گوگل امروز : <-TodayGoogleEntrance->
  • گوگل دیروز : <-YesterdayGoogleEntrance->
  • بازدید هفته : <-WeekVisits->
  • بازدید ماه : <-MonthVisits->
  • بازدید سال : <-YearVisits->
  • بازدید کلی : <-AllVisits->
  • کدهای اختصاصی